Over Fenna

Mijn naam is Fenna en ik ben geboren op 14 juni 1999. Toen ik 8 jaar oud was begon ik met paardrijden en in 2010 startte ik met het maken van filmpjes. In het begin gingen de filmpjes over mijn Schleich-paarden en maakte ik volledige verhalen over hen. Daarna ben ik verder gegaan met het opnemen van grappige challenges en sketches met mijzelf en mijn vrienden.

Helaas haalde ik na een aantal jaar niet zoveel plezier meer uit het maken van dat soort video’s.. Toen ben ik goed gaan nadenken wat voor video’s ik dan wél wilde gaan maken. Ik had al een paar vlogs opgenomen bij mijn verzorgpony’s en online gezet. Dat vond ik erg leuk om te maken, maar daarbij kreeg ik van kijkers veel positieve reacties op de paarden vlogs. Dus toen ben ik een YouTube kanaal begonnen over paarden.

Op 4 januari 2016 ben ik het YouTubekanaal HoefWijzer gestart, wat nu mijn fulltime baan is. In mijn video’s neem ik mijn volgers door middel van vlogs mee met mijn paardenleven, ook test ik een paarden trends en -producten, doe ik grappige challenges met mijn paarden, speel ik paarden games en maak ik informatieve en paardvriendelijke video’s. In mijn video’s staat plezier van ruiter én paard voorop.

Je kan mij altijd blij maken met een mooie tekening of lieve brief. Je kan die op een evenement aan mij geven, maar je kan hem ook opsturen naar het onderstaande adres.

Fanmail adres (geen bezoekadres):
HoefWijzer
Graaf van Solmsweg 52K
5222 BP ‘s-Hertogenbosch

Mijn verhaal

Bekijk hier mijn veel aangevraagde Draw My Horse Life video.