HoefWijzer Dag

Veel fans vinden het geweldig om bij mij, mijn paarden en mijn stal rond Tilburg op bezoek te komen. Samen een gezellige middag de paarden verzorgen en alles leren over onderwerpen zoals Paddock Paradises, vrijheidsdressuur, het krijgen van een band met een paard en nog veel meer! Er worden veel foto’s gemaakt om deze dag nooit te kunnen vergeten.

Shows

Tijdens mijn show met mijn paarden laat ik verschillende onderdelen van vrijheidsdressuur en Horse Agility zien. Daarbij vertel ik over de trainingsmethode clickertraining en hoe jij met jouw paard een betere band kan krijgen. Deze show is educatief en draait vooral om het plezier van mens én paard. 

Meet & Greet

Tijdens Meet & Greets neem ik de tijd voor mijn fans om een praatje te maken, vragen te beantwoorden, samen op de foto te gaan en natuurlijk om een handtekening te zetten

Ben jij als organisator van een evenement geïnteresseerd om mij te boeken? Klik dan op onderstaande knop.

Video over de HoefWijzer Dagen

Zij zijn jou voor geweest...

0
Groeps HoefWijzer Dagen
0
Privé HoefWijzer Dagen gehad
0
Fans

Reviews

“Het was echt een hele gezellige dag en moos en noura zijn echt heel schattig. Er ontbrak helemaal niks en alles was helemaal perfect geregeld en georganiseerd.”

- Meindert

“Ik vond het super leuk om de trucjes te leren met moos en vond jou heel lief “

- Marlin

“Ik wil alleszins al zeggen dat ze een super fijne HoefWijzer Dag gehad heeft. Het is zeker voor herhaling vatbaar. Dank je ook voor de massa’s prachtige foto’s. Persoonlijk wil ik er ook nog bij zeggen dat je heel sympathiek bent en dat je er mij, als ouder, ook bij betrokken hebt. Ik vind het fantastisch wat je doet! “

- Mattanja

“Ik vond het echt heel leuk om bij jou te zijn. Ik vond je heel lief. Ik vond het heel leuk om de trucjes te leren en te doen. Ik wil graag nog eens terugkomen.”

- Lana

“Het was een super leuke HoefWijzer Dag. Ik heb veel geleerd over de paddock Paradise en nog veel meer. En het was heel fijn jou te ontmoeten. De trucjes die we deden met Moos en Noura waren heel leuk. De popcorn was ook heel lekker  kortom een dagje om nooit te vergeten! Bedankt voor de vele leuke foto’s!!”

- Hanna

“ De HoefWijzerdagen zijn echt geweldig!! Ik ben nou twee keer bij Fenna op stal geweest, 1 keer een groepsdag en 1 keer een privedag. Het is echt onwijs leuk! Echt een aanrader :)”

- Sophie

Agenda

Op deze dagen zijn er HoefWijzer Dagen of ben ik te ontmoeten op een evenement.

Op aanvraag (beperkt beschikbaar)

Duo HoefWijzer Dag

– 2 tot 3 personen, met een vriend of met een andere fan
– 2 uur lang
– €125 incl. BTW per persoon
– Incl. hapje, drankje, cadeautje, vrijheidsdressuurles en 100+ foto’s

3 september 2023

EquiFair Zuid in Someren

Aanwezig met:
– Een show met Moos
– Een live Q&A
– Een stand met merchandise
– Meet & Greets

9 en 10 september 2023

Horse Event Youth

– Een show met Moos
– Een live Q&A
– Een stand met merchandise
– Meet & Greets (beperkt)

21 oktober 2023 14:00-17:00 (alleen voor jaarlijkse fanclubleden)

HoefWijzer Fanclubdag

Een dag waarop alle fanclubleden van de HoefWijzer Club een gezellige middag hebben met Fenna op haar stal. Alle fanclubleden hebben gratis toegang, word ook lid van de club. Prijs is €70 per jaar.

Meld je hier aan voor een HoefWijzer Dag