HoefWijzer Dag

Veel fans vinden het geweldig om bij mij, mijn paarden en mijn stal rond Tilburg op bezoek te komen. Samen een gezellige middag de paarden verzorgen en alles leren over onderwerpen zoals Paddock Paradises, vrijheidsdressuur, het krijgen van een band met een paard en nog veel meer! Er worden veel foto’s gemaakt om deze dag nooit te kunnen vergeten.

Shows

Tijdens mijn show met mijn paarden laat ik verschillende onderdelen van vrijheidsdressuur en Horse Agility zien. Daarbij vertel ik over de trainingsmethode clickertraining en hoe jij met jouw paard een betere band kan krijgen. Deze show is educatief en draait vooral om het plezier van mens én paard. 

Meet & Greet

Tijdens Meet & Greets neem ik de tijd voor mijn fans om een praatje te maken, vragen te beantwoorden, samen op de foto te gaan en natuurlijk om een handtekening te zetten

Ben jij als organisator van een evenement geïnteresseerd om mij te boeken? Klik dan op onderstaande knop.

Video over de HoefWijzer Dagen

Zij zijn jou voor geweest...

0
HoefWijzer Dagen gehad
0
Privé HoefWijzer Dagen gehad
0
Fans blij gemaakt

Reviews

“Lola heeft het erg naar haar zin gehad en was heel enthousiast over de leuke activiteiten met de paarden! Ook vond ze jouw kippen erg schattig en bijzonder dat ze die mocht aaien. Wat het nog extra leuk maakte was het cadeautje aan het einde van de middag (vooral de mooie sjaal). De foto’s die je achteraf krijgt waren top en zijn een mooie herinnering aan de HoefWijzerdag; je kunt daarop zien dat ze het heel gezellig hadden. Al met al was het een hele geslaagde middag voor de meiden!”

– Ella

“De HoefWijzer dag was zo leuk en leerzaam. Je krijgt de kans om de paddock paradise echt zelf te ervaren en met eigen ogen te zien. Plus dat je daarbij ook nog veel leuke weetjes krijgt en dingen leert. Het stukje Vrijheidsdressuur word niet alleen laten zien, maar je krijgt ook de kans om zelf wat van de super toffe trucjes te doen! En achteraf krijg je ook nog alle leuke foto’s toegestuurd. Voor mij was het een dag die ik niet zal vergeten.”

– Christel

“ De HoefWijzerdagen zijn echt geweldig!!
Ik ben nou twee keer bij Fenna op stal geweest, 1 keer een groepsdag en 1 keer een privedag. Het is echt onwijs leuk! Echt een aanrader :)”

– Sophie

Agenda

Op deze dagen zijn er HoefWijzer Dagen of ben ik te ontmoeten op een evenement.

VOL t/m maart vanwege winterstop!

Duo HoefWijzer Dag

– 2 tot 3 personen, met een vriend(in) of met een andere fan
– 2 uur lang
– €125 incl. BTW per persoon
– Incl. hapje, drankje, cadeautje, vrijheidsdressuurles en 100+ foto’s

Niet beschikbaar

Privé HoefWijzer Dag

– Privé dag voor 1 persoon
– 2 uur lang
– € – incl. BTW per persoon
– Incl. hapje, drankje, cadeautje, vrijheidsdressuurles en 100+ foto’s

22 oktober

HoefWijzer Fanclubdag

Een dag waarop alle fanclubleden van de HoefWijzer Club een gezellige middag hebben met Fenna op haar stal. Alle fanclubleden hebben gratis toegang, word ook lid van de club.

Meld je hier aan voor een HoefWijzer Dag