Het is mogelijk om op verschillende manieren contact met mij te hebben of mij te volgen. Naast YouTube ben ik ook op sociale media zoals Facebook, Instagram en Snapchat actief. Op mijn Instagram en Facebook plaats ik vooral leuke foto's en hou ik jullie op de hoogte van de nieuwste updates rond HoefWijzer. Op Snapchat neem ik jullie vaak mee achter de schermen en laat ik zien waar ik op dat moment mee bezig ben. 

Mijn YouTube kanaal: HoefWijzer
Mijn Facebook: HoefWijzer
Mijn Instagram: HoefWijzer
Mijn Snapchat: fennavandam

Naast dat je mij kunt volgen, kan je mij ook iets toesturen. Dat kan naar dit adres:

HoefWijzer
Graaf van Solmsweg 52K
5222 BP s' Hertogenbosch

Ook beantwoord ik fanmail. Als je wilt dat ik je iets terug stuur moet je twee dingen bij je brief doen. Zet in je brief wat je adres is. Je adres blijft natuurlijk geheim en zal ik alleen gebruiken voor op de envelop met de beantwoorde brief. Daarnaast moet je ook een extra postzegel ín de envelop doen. Die postzegel zal ik gebruiken voor de brief die ik naar je terug stuur. 

Als je een vraag hebt gesteld in de gestuurde brief zal ik die proberen te beantwoorden en daarbij krijg je bij de beantwoorde brief nog leuke HoefWijzer stickers en een handtekening. Het duurt ongeveer 2-3 weken voordat je een brief terug ontvangt. Dit duurt eventjes omdat jouw brief eerst naar mijn postadres in Amsterdam gaat. Dan wordt aan het einde van de week alle fanmail naar mij gestuurd en dan moet ik ze allemaal nog lezen, beantwoorden en terugsturen. Ik probeer dit altijd zo snel mogelijk te doen.

 

Als bedrijf kan je ook contact met mij opnemen. Dit kan door een mail te sturen naar het onderstaande e-mailadres.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook kan het via deze link:
Wilt u als bedrijf contact opnemen met mij? Klik dan hier.